dinsdag, augustus 11, 2020
   
Text Size
Login

Info Najaar 2019

EHBO vereniging St. Christoffel Moergestel

 

info najaar 2019

 

Beste leden,

Voor sommige van jullie is de zomervakantie achter de rug, andere zijn nog aan het genieten en misschien ligt er nog een mooie vakantie in het verschiet. Waar het in ieder geval weer tijd voor is, is de info voor het najaar 2019. Achter in deze info vindt u de data (onder voorbehoud) tot en met het einde van het jaar voor onze oefenavonden. Vergeet deze niet op uw kalender te noteren!

De nieuwe stek voor het oefenlokaal bevalt ons prima. Het is volgens ons een mooie, functionele en gezellige locatie. Soms is het nog even zoeken naar het oefenmateriaal maar nog steeds zijn alle materialen op tijd teruggevonden. Hopelijk mogen en kunnen we er nog lang gebruik van maken.

De 7 dorpenoefening, georganiseerd door het Rode Kruis Oisterwijk, was ook weer een zeer leerzame avond. Tijdens de oefening werk je samen met EHBOers van andere verenigingen. Dit benadert de werkelijke hulpverlening, waar je ook vaak met onbekende hulp moet verlenen aan een slachtoffer, nog meer dan tijdens de gewone oefenavonden. Het blijft alleen wel erg jammer dat maar een hele kleine groep van onze leden heeft deelgenomen aan deze avond. Probeer er de volgende keer bij te zijn!

Dit jaar kan er van 27 september t/m 11 oktober weer gestemd worden op onze vereniging bij "Rabo Club Support". Stemmen kan alleen wanneer je lid bent van de Rabobank. Lid worden is geheel gratis! Maak je daarom snel lid en stem op onze vereniging!

Op donderdagavond 19 september staat de eerste oefenavond van het nieuwe seizoen gepland.
Ik hoop u dan in goede gezondheid weer te mogen begroeten

Vriendelijke groet,
Helma Witlox

Bijlage: Verhuisbericht Zr. Genoveva Smits

 

Agenda september t/m december 2019

  September  
Donderdag      19 september      
  Oktober   
Donderdag 10 oktober   
Donderdag 24 oktober  
Donderdag      31 oktober  Reanimatie 
  November   
Donderdag  7 november   
Donderdag 21 november  
  December  
Donderdag 12 december  
Donderdag 19 december  
  • Alle data zijn onder voorbehoud.
  • EHAK oefenavonden worden zo spoedig mogelijk ingepland.

 

Bijlage: Verhuisbericht Zr. Genoveva Smits

Verhuisbericht Zr. Genoveva Smits

Copyright © 2008 -