woensdag, juni 26, 2019
   
Text Size
Login

EHBO vereniging
St. Christoffel
Moergestel


Beste leden,

Nog voor de officiële vakantie begint, deze info.

Het afgelopen half jaar zijn er weer zeer interessante oefenavonden geweest, zodat uw kennis op het juiste peil blijft en uw EHBO-diploma geldig.

Zo hadden we 10 april een lezing en diavoorstelling van Gerard Veltman over het hart en de BI ventriculaire ICD (= Pacemaker die ook als AED kan functioneren).

Ook is er weer veel gepost tijdens de verschillende evenementen in ons dorp. Gelukkig hebben verschillende leden hier hun medewerking aan verleend, anders zouden wij als vereniging de gemeenschap teleur moeten stellen en dat is natuurlijk wel het laatste wat we willen. Als vereniging willen wij deze leden dan ook hartelijk danken hiervoor!

Ook dit jaar is er weer een cursus jeugd-EHBO gegeven op de basisscholen De Vonder en De Bienkebolders. Alle leerlingen die examen hebben gedaan, zijn ook geslaagd.

De Zevendorpenoefening in Oisterwijk werd dit jaar niet zo druk bezocht. Toch was deze avond, net zoals andere jaren, weer zeer leerzaam.

Verder hebben wij op de ledenvergadering afgesproken dat de jubilarissen van afgelopen jaar en van komend jaar tijdens ons 75-jarig jubileum in 2015 in het zonnetje worden gezet. Voor dit jubileum is er ook tijdens deze vergadering een feestcommissie benoemd. Deze feestcommissie bestaat uit: Jan Rijnen, Jacqueline Vis, Angelique de Jong en Helma Witlox. Succes met de voorbereidingen.

Volgend jaar (na 75-jarig jubileum) wil ik stoppen met mijn functie in het bestuur van de EHBO-vereniging. Leden die graag een functie in het bestuur zouden willen hebben, roep ik op om zich te melden

Dan willen wij als bestuur iedereen bedanken voor zijn of haar inzet voor onze vereniging en wensen jullie een hele fijne en gezellige vakantie toe.

Groetjes, jullie voorzitter Jan Zoontjens


Lidmaatschap EHBO-vereniging

Wanneer u het lidmaatschap van onze vereniging wilt beëindigen, zou u zich dan schriftelijk willen afmelden bij het bestuur en dit alles graag vóór 1 december. Meldt u zich na deze datum af dan zijn wij genoodzaakt nog eenmaal de contributie in rekening te brengen.

Oefenavonden (voorlopig):

Copyright © 2008 -