woensdag, juni 26, 2019
   
Text Size
Login

EHBO vereniging
St. Christoffel
Moergestel

 

Prettige Kerstdagen

 

En een Gezond en Gelukkig 2014!

 

 

 

 

Beste leden,

Het einde van 2013 komt alweer in zicht, daarom even een terugblik op het afgelopen half jaar.

De oefenavonden worden gelukkig weer wat beter bezocht. Dit is mede te danken aan de inzet van Helma Witlox. Zij stuurt tegenwoordig een mailtje naar iedereen ter herinnering aan de komende oefenavond. Nogmaals wil ik benadrukken dat het noodzakelijk is om voldoende oefenavonden te bezoeken, om uw diploma geldig te houden.

Helaas heeft de vereniging niet genoeg aanmeldingen ontvangen om in september een EHBO-cursus te kunnen starten.

Wie heeft er in de maanden maart, april en mei (overdag) een paar uurtjes in de week tijd over? In deze maanden zal er weer jeugd-EHBO op basisscholen gegeven gaan worden. Hebt u zin en tijd om tijdens deze lessen te assisteren? Geef u dan op bij Helma Witlox. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Voor het posten bij evenementen wil ik graag een beroep doen aan de leden die nog niet gepost hebben. Vaak zijn het dezelfde leden die de posten tijdens evenementen bezetten. Om aan alle aanvragen te kunnen blijven voldoen, zou het heel fijn zijn als u zich voor een bepaald evenement beschikbaar stelt.

De collecte, die in Augustus plaatsvond, heeft weer een behoorlijk bedrag opgebracht. De leden die voor de vereniging met een collectebus op pad zijn geweest, Hartelijk Dank!

Het bestuur, Will van Rooy en Ingeborg Vriens willen de leden die zich op één of andere manier extra hebben ingezet voor de vereniging hartelijk danken. Verder wensen wij al onze leden Prettige Kerstdagen, Gezellige Jaarwisseling en een Gelukkig Nieuwjaar toe. Hopen u weer in 2014 in goede gezondheid te mogen begroeten.

Groetjes, jullie voorzitter Jan Zoontjens


OEFENAVONDEN AED/REANIMATIE/BLARENPRIK

Voor het bezoeken van deze oefenavonden moeten jullie jezelf van tevoren opgeven. De intekenlijsten hiervoor zijn bij elke oefenavond aanwezig. Ben je om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid om deze intekenlijst in te vullen maar je zou wel graag willen deelnemen, meldt je dan aan bij Helma Witlox
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

POSTEN BIJ EVENEMETEN

Zoals jullie al hebben kunnen lezen wordt het posten bij evenementen een steeds groter wordend probleem. Daarom vraag ik jullie dringend om je medewerking te verlenen, zodat wij als vereniging de gemeenschap niet teleur hoeven te stellen. Ook als je niet een halve of een hele dag maar wel een uurtje zou kunnen posten, graag je naam op de intekenlijst zetten.

AED VRIJWILLIGER

AED Alert Systeem heeft een andere naam gekregen, namelijk Hartslag Nu. Degene die de aantekening AED/Reanimatie heeft kan zich als vrijwilliger aanmelden bij Hartslag Nu, want IEDERE SECONDE TELT.

Hoe u zich kunt aanmelden/inloggen bij Hartslag Nu.

  • Optie 1: Reanimatie
  • Optie 2: AED
  • Optie 3: Reanimatie en AED
  • Persoonlijke gegevens
  • Verificatiecode via mobiele telefoon
  • Adres gegevens woon/werk of overige
  • Kaart van jouw illustratie
  • Trainingsgegevens: EHBO vereniging St. Christoffel Moergestel
  • Akkoord algemene voorwaarden
  • Registratie voltooid: OK

 

Oefenavonden (voorlopig):

Copyright © 2008 -